KESÄJUHLAT!
Sisusta kesä kotiisi jopa -50%!

Voimassa 19.6. saakka.

Kaikki tuotteet

Kesäjuhlien parhaat tarjoukset

ISKUn kotimaiset sohvat

LUE LISÄÄ TÄSTÄ

Uudet Tempur sängyt

Löydät nyt upouudet Tempur-mallimme kaikista ISKUn myymälöistä kautta maan. Lisäksi uusi Tempur Flexible Base on loistavassa tarjouksessa myymälöissä sekä verkkokaupassa. Tule tutustumaan lähimpään myymälääsi ja pääset testaamaan ne ensimmäisenä Suomessa! Tutustu uutuussänkyyn alta.

TUTUSTU FLEXIBLEEN

Ihastuttava uutuus Lilly

Tutustu lillyyn

5 syytä valita kotimainen ja vastuullinen vaihtoehto

Kotimaisuuden ja vastuullisuuden merkitys ja arvostus on viime vuosien aikana kasvanut merkittävästi. Kun maailma sulkeutui, tuntui monesta erikoiselta, että kotiin tai töihin hankitut kalusteet matkustavat enemmän kuin itse sai matkustaa. Kotimaassa vastuullisesti valmistetut kalusteet matkustavat vähän ja puhtaasti luoksesi ja kuormittavat näin luontoa vähemmän. Panostamalla kotimaisuuteen ja kotimaiseen tuotteeseen tuet samalla kotimaista työtä. Kotimainen tuote on usein myös laadukas ja säilyttää hyvin arvonsa. Lue 5 syytä miksi kotimaisella ja vastuullisella valmistuksella todella on merkitystä.

LUE LISÄÄ TÄSTÄ
section.settings.image.alt

Interfacen uusi mallisto nyt kaikista ISKUn myymälöistä!

Interface on vuodesta 1963 valmistanut olohuoneen kalusteita Suomessa. Brändin huonekalut tunnetaan korkeasta laadusta, skandinaavisesta muotoilusta sekä ylivoimaisesta mukavuudestaan. Interfacen tuotteet ovat osoitus suomalaisesta käsityötaidosta – kaikki Interface-tuotteet valmistetaan käsityönä Heinolassa.

Sisustusalan tunnetut brändit Interface ja ISKU ovat kuin luodut toisilleen, heitä yhdistävät molemmille keskeisen tärkeät arvot: kotimaisuus, laatu ja vastuullisuus. Se on skandinaavisen ajaton, varman osaamisen taidonnäyte.

Tutustu interfaceen

ISKU - mukana elämäsi seikkailuissa

Teemme suomalaisten arjesta viihtyisämpää ja toimivampaa. Suunnittelemme, valmistamme ja myymme huonekaluja. Toimitamme sisustusratkaisuja koteihin ja julkisiin tiloihin, kuten kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Lisäksi tarjoamme näihin liittyviä palveluita, kuten suunnittelu- ja kierrätyspalveluita.

Valmistamme kalusteemme Suomessa, mutta toimitamme niitä ympäri maailman - toimimme tällä hetkellä 16 eri maassa.

Lue lisää

Helposti puhdistettava AquaClean-huonekalukangas

ISKU Lahden sisustusmyyjämme ja -arkkitehti Mirella Virtanen kertoo, että oikein valitulla verhoilukankaalla on sohvahankinnan onnistumisessa äärimmäisen tärkeä merkitys – monessakin eri mielessä. Ensimmäisenä listalla ovat huonekalun käyttöiän pituus ja sen säilyminen ilona silmälle. Lue lisää artikkelista, että kuinka voit pidentää sohvasi käyttöikää merkittävästi.

LUE LISÄÄ