Olemme mukana Habitare-messuilla

Olemme ilolla ja innolla mukana tämänkin vuoden Habitare-messuilla, joissa kokoonnumme yhteen tärkeän Yhdessä-teeman ympärille. Tiedämme, että tänään yhteenkuuluvuus merkitsee enemmän kuin koskaan. Olemme osa suurempaa yhteisöä, ja meillä on velvollisuus pitää huolta toisistamme ja ympäristöstämme, yhdessä.

Teema tulee erityisen merkitykselliseksi näinä haastavina aikoina, jolloin maailmaa ravistelee monenlainen myrsky. Habitare tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä ja pohtia, miten voimme yhdessä edistää kestävää kulutusta ja asumista. Tämä on aihe, joka on lähellä sydäntämme, ja se on ollut osa ISKUn perintöä jo vuodesta 1928.

Habitare-messuilla haluamme jakaa kanssanne tarinamme ja ajatuksemme siitä, miten voimme yhdessä luoda paremman huomisen. Tämä on meidän tapamme vastata maailman murrokseen. Liitymme keskusteluun ja jaamme ideoita siitä, miten voimme yhdessä löytää uusia näkökulmia kuluttamiseen ja asumiseen.

Yhdessä voimme tehdä enemmän. Tervetuloa ISKUn osastolle Habitare-messuille - yhdessä kohti kestävää huomista.

Löydät meidät messuosastolta 7k128.

Petteri Häkkinen

Habitaressa on ensiesittelyssä uutuussohvamme. ISKUn inhouse kalustemuotoilija Petteri Häkkinen on suunnittelun moderni mestari, joka loihtii kalusteita kuin taiteilija kankaalle, tuoden kestävyyttä ja laadukkuutta jokaiseen kalusteeseen. Petteri on kotoisin maagisesta Sysmästä. Hän kehitti taitonsa artesaanipuuseppänä ja hänen kädenjälkensä kertoo tarinan kestävyydestä ja tyylikkäästä toimivuudesta.

Tule kuulemaan lauantaina 16.9. klo 14.30 Messukeskuksen Arena-lavalle ISKUn muotoilija Petteri Häkkisen kertomana, miten kotimainen sohva syntyy.

Fani - pehmeää tyylikkyyttä 

Fani on uusi ISKUn valmistama monipuolinen sohvatuoteperhe. Siitä on mahdollista luoda erilaisia kokonaisuuksia tilanteesi ja tilasi mukaan. Fani on myös täydellinen ratkaisu asuntoihin, joissa tilaa on käytössä vähemmän. Sen siro mitoitus ja kapea runkosyvyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan pienempiin tiloihin, joissa halutaan kuitenkin nauttia tinkimättömästä istuinmukavuudesta. Lisäksi korkea maavara tuo paitsi visuaalista keveyttä myös helppoutta siivoamisessa.

"Suunnitellessani Fani -sohvaa,  pyrin löytämään optimaalisen balanssin istuinmukavuuden ja tilankäytön välillä. Hyvät mittasuhteet tekevät sohvasta myös kauniin esineen, jota on helppo katsoa." - Petteri Häkkinen

Yksinkertaisesti Naked

Yksinkertainen, mutta monipuolinen ja mukavuutta huokuva Naked-sohvasarja perustuu idealle, että jokainen saa luoda oman uniikin tilakokonaisuutensa moduuleista. Sohva on muotoiltu takaamaan rennon istumisen ja yhteisen ajanvieton. Irrotettavat palat ja selkänojasta siirrettävät modulit tekevät sohvasta monipuolisen kumppanin erilaisiin olohuoneisiin.

Ja mikä parasta, voit hankkia lisää moduuleita myöhemmin – Naked-sohva kasvaa kanssasi. Naked valmistetaan ISKUn tehtaalla Lahdessa.

Design: Petteri Häkkinen

Lilly avokulmasohva 241x280 cm isku

Ihastuttava Lilly

Kotimainen, Lahdessa valmistettu Lilly on särmikäs ja pehmeä kaunotar, joka on suunniteltu muuntumaan tilan tarpeisiin. Eleettömän tyylikkään ja valloittavan joustavan Lillyn kainaloon on ihana rentoutua.

Tämä sohvaperhe on suunniteltu tukemaan vaativaakin arkkitehtuuria, antaen pääroolin kuitenkin käyttäjälleen. Lillyn pehmusteet ja rakenneratkaisut on mietitty tarkoin siten että istumis- ja lepovaatimukset täyttyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

Lilly-sohvista on saatavissa useita eri kokoonpanoja, kuten kulmasohviaja suoria sohvia. Lisäksi sohvaan on saatavilla useita eri verhoiluvaihtoehtoja.

Design Nea Vikström.

Habitare Pro

Habitare on vahvistanut myös ammattilaistarjontaansa ja tuo Habitare Pro -kattoteeman alla messutapahtuman rinnalle Helsingin keskustaan uuden showroom-tapahtuman 13.–15.9.2023. ISKUn B2B-showroom Helsingin ydinkeskustassa (Kalevankatu 4) kutsuu alan ammattilaiset ja ystävät tutustumaan tarjontaansa, verkostoitumaan ja nauttimaan!