Sohvan runkotakuu

ISKU tarjoaa omalla tehtaalla valmistettuihin sohviin elinikäisen runkotakuun. Meille laadukas sohva tarkoittaa sitä, että voimme luvata, että sohvien rungot kestävät eliniän. Olemme koonneet lyhyen artikkelin, jossa kerromme miksi tämä takuu on tärkeää antaa ja mitä se tarkoittaa.

 • 1. Kauanko takuu on voimassa?

  Me takaamme elinikäisen runkotakuun. Se tarkoittaa, että jos sohvaa on käytetty asianmukaisesti, niin me korvaamme tämän sinulle koko elinikäsi ajan

 • 2. Miten takuu voi olla voimassa eliniän?

  Koska valmistamme oman malliston sohvat itse, niin siksi voimme valvoa tarkasti testaus- ja valmistusprosessia. Suomalainen osaaminen tunnetaan myös maailmalla laadukkuudesta ja kestävyydestä. Vahvuutenamme ISKUlla on moderni teknologia, joka täydentyy tuotantotyöntekijöidemme rautaisella ammattitaidolla ja käsityötaidolla. ISKUlla on myös oma testilaboratorio laajoille tuotetesteille. Testilaboratoriossamme tuotteet testataan monipuolisesti vastaamaan EN-standardeja.

 • 3. Miten paljon tuotteet kestävät käyttöä?

  Testilaboratoriossa testataan turvallisuuteen liittyvät asiat sekä kestävyyteen liittyvät tekijät. Laboratoriossa testataan erikseen esimerkiksi jalat, jalkojen kiinnitys, käsinojat, sohvan vakaus sekä tietysti kestävyys. Sohvan kestävyyttä testataan siten, että 100kg painoinen henkilö voi istua 100 000 kertaa sohvalla. Lisäksi testaamme myös hetkellisellä kuormituksella, jonka paino on 200kg. Samanlainen testausprosessi on myös oman mallistomme nojatuoleilla. Lopulta kun tuote on testattu huolellisesti se siirtyy ammattilaisten käsiin sohvatehtaalle. Jokaisen sohvan pohjasta löytyy jäljitettävyystarra, josta löydät sohvasi valmistajan nimen.

 • 4. Miksi sohvat ovat melko painavia?

  Runko valmistetaan kotimaisesta koivuvanerista, joka on luotettavasti testattu, tarkastettu ja on PEFC-sertifioitua. Tämä tarkoittaa sitä, että puun materiaali on kestävästi hoidetuista metsistä. Materiaalia käytetään riittävästi, jotta voimme taata halutun laadun ja kestävyyden. Lisäksi rungon muut komponentit tulevat kotimaisilta yhteistyökumppaneiltamme.

 • 5. Millaisissa tilanteissa takuu on voimassa?

  Elinikäinen runkotakuu on voimassa, kun sohvaa on käytetty asianmukaisesti eli sitä on käytetty hoito ohjeidemme mukaisesti. Elinikäinen runkotakuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Tuotetta tulee käyttää vain siinä ympäristössä ja sillä tavalla kuin mihin se on suunniteltu. Esimerkiksi jos sisälle suunniteltua sohvaa on säilytetty ulkotiloissa, jonne sitä ei ole suunniteltu, niin tämä ei lukeudu takuun piiriin.

  Tutustu hoito-ohjeisiin tästä 
 • 6. Mitkä ovat kotimaisia Lahdessa valmistettuja sohvia sekä nojatuoleja?

  Olemme koonneet kaikki ISKUn omalla tehtaalla valmistetut sohvat ja nojatuolit yhdelle sivulle, josta voit löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Sieltä löydät myös suunnittelijat sekä tietoa erilaisista sohvistamme sekä nojatuoleistamme.

  ISKUn kotimaiset sohvat 

Tutustu tarkempiin takuuehtoihin alta! Jos sinulla herää kysymyksiä niin otathan rohkeasti yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@isku.com!