Palauttaminen on helppoa!

Voit palauttaa verkkokaupastamme isku.fi ostetut tuotteet 30 päivän kuluessa vastaanottamisesta. Meillä palauttaminen on helppoa, joten tässä ohjeet siihen:

1. Täytä alla oleva palautuslomake ja odota, että asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle palautusohjeet. Tuotteet voit palauttaa kun saat asiakaspalvelustamme vastauksen palautusilmoitukseesi.

2. Huomoithan, että hygienia- ja intiimituotteilla palautusoikeus on voimassa vain jos paketti on avaamaton. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi sängyt, peitot, tyynyt ja sijauspatjat. Lähetäthän kuvan avaamattomasta tuotepakkauksesta kun olet tekemässä palautusta.

3. Isommille tuotteille järjestämme kuljetuksen palautuksen yhteydessä, mutta pienempien tuotteiden palautus onnistuu Postin toimipisteissä, johon tarvittavat osoitetiedot saa asiakaspalvelulta.

4. ISKU vastaa sohvien ja lepotuolien palautuskustannuksista. Muiden tuotteiden palautuskustannuksista vastaat itse: Pienempien tuotteiden postipaketin palautus on 9,90 € ja isompien tuotteiden rahdilla alkaen 80 €. ISKU vähentää palautuskustannukset palautettavasta kauppasummasta. Itse palautettuna myymälään palautus on maksuton.

Lue tarkat tilaus- ja toimitusehdot