Sisustussuunnittelija Sisustussuunnittelija

Sisustussuunnittelupalvelu

Sisustussuunnittelijamme ovat käytettävissäsi, oli hankkeesi city-yksiö tai herraskartano. Tehdään yhdessä kodistasi sinun näköisesi, kaipaatpa sitten romanttista lämpöä tai virtaviivaista modernismia.

Sisustussuunnittelijamme luovat yhdessä kanssasi toimivan ja käytännöllisen kodin, joka mukautuu muuttuviin elämäntilanteisiin ja arjen käänteisiin. Autamme sinua valitsemaan kalusteet, tekstiilit ja yhteensopivan värimaailman. Annamme myös vinkkejä valaisinvalintoihin, jotta haluttu tunnelma saavutetaan.

Ideoi ja inspiroidu sisustussuunnittelijan kanssa ISKUn myymälässä jo pian!

Varaa nyt aika tunnin mittaiseen ilmaiseen sisustussuunnittelun kartoitustapaamiseen alta, jossa käydään läpi sinun tarpeesi, toiveesi ja tutustutaan palveluun sekä ISKUn tuotteisiin.

section.settings.image.alt

Anna Segerstråle, sisustusarkkitehti, pääkaupunkiseutu

"Minua inspiroivat erilaiset ihmiset ja persoonallisuudet sekä sisustuksen psykologia. Se miten tila koetaan vaikuttaa suuresti mieleen ja viihtyvyyteen. Olen hyvä luomaan viihtyisiä ja kutsuvia tiloja käytännöllisyyttä unohtamatta. Minulle on myös tärkeää, että tuotteet kestävät aikaa niin tyylillisesti kuin laatunsa puolesta. Kokonaisuuden kruunaa vielä kaunis ja käytännöllinen valaistus. Hyvin suunniteltu kodin sisustus sitoo huoneet kokonaisuudeksi, siten että lopputulos on aina tasapainoinen ja yhtenäinen. Olen aikaisemmin urallani suunnitellut kiintokalusteita, joten huomioin aina nämäkin osana suunniteltavaa tilaa.

Olen aina ollut luova ja visuaalinen, joten oli luontevaa lähteä kehittämään taitoja Lahden muotoiluinstituutissa, josta valmistuin sisustusarkkitehdiksi ja muotoilijaksi 2017.

Palvelen asiakkaita sujuvasti myös ruotsiksi ja englanniksi. Ota rohkeasti yhteyttä niin tehdään sisustusunelmistasi totta!”

Varaa aika annalle
section.settings.image.alt

Jenni Hantula, Sisustussuunnittelija, Tampere

”Harmoniset kokonaisuudet ja skandinaavinen muotoilu ovat lähellä sydäntäni, mutta väitän, että rohkenen leikitellä myös väreillä ja erilaisilla materiaalien kontrasteilla. Visuaalisuus, kodikkuus ja käytännöllisyys ovat asioita, joita painotan suunnittelutöissäni. Tärkeintä kuitenkin on, että koti on juuri asukkaidensa näköinen ja olemme yhdessä tyytyväisiä lopputulokseen”, Jenni kertoo.

Jenni halusi tehdä omista haaveista totta oman taloprojektin innoittamana ja haki Helsinki Design Schooliin opiskelemaan sisustussuunnittelijaksi, jonka jälkeen sisustuksen maailma vei hänet täysin mukanaan.

VARAA AIKA JENNILLE
section.settings.image.alt

Aulikki Kähtävä, Sisustussuunnittelija, Oulu, Rovaniemi

”Asiakaspalvelu on vahvaa yhteistyötä asiakkaan kanssa. Etsimme yhdessä toimivat ratkaisut jokaiseen kotiin. Pidän tärkeänä asiakkaan toiveiden täyttämistä, kuitenkaan kaunista lopputulosta unohtamatta”, Aulikki kertoo

Aulikki on kerännyt näkökulmaa alalta yli 20 vuoden ajalta. Hän on käynyt useampia sisustussuunnittelun kursseja sekä sisustajan opintoja Kajaanissa sekä toteuttanut myös myyntistailauksia.

VARAA AIKA AULIKILLE

Inspiraatiota kukkarolle sopivaan hintaan


Hyödynnä sisustussuunnittelupalveluamme pieniin tai suuriin tarpeisiin - aina edullisesti!

Alkukartoitus Iskun myymälässä on ilmainen. Saat samalla tarkemmat ohjeet tarvittavien esitietojen keräämiseen.

Sisustussuunnittelun yhteydessä tehtyjen ostosten ylittäessä 3000€ saa hintahyvityksenä puolet suunnitelman hinnasta pois. Kauppasumman ylittäessä 5000€ sisustussuunnittelu täysin veloitukseton. (Aiemmin tehdyt tilaukset eivät oikeuta veloituksettomaan suunnitteluun).

Jos haluat, että sisustussuunnittelijamme käy kotonasi, hintaan lisätään kohteen sijainnista riippuen kotikäyntimaksu, alkaen 70 €/h. Pyydä kotikäynneistä erillinen tarjous.