120 PÄIVÄN TYYTYVÄISYYSTAKUU UNIGOLD-SÄNKYIHIN

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta loistavalla hinta-laatu -suhteella ja tähän tarkoitukseen ISKUn oma Unigold-mallisto on tehty. ISKU Koti myöntää kotimaisille Unigoldin runko-, moottori- ja jenkkisängyille sekä Unigoldin joustinpatjoille 120 päivän tyytyväisyystakuun.

 Takuun ehdot:

  • Sänky tai patja on valittu yhdessä ISKUn nukkumisergonomian asiantuntijan kanssa, joka on tarkastanut sängyn sopivuuden juuri sinulle sekä ohjaa ja opastaa oikeaan nukkumisasentoon.

  • Sängyn kanssa on valittu sinulle sopiva tyyny, joka on oikean kokoinen ja soveltuu käytettäväksi sinulle valitun sängyn kanssa.

  • Sängyn ja tyynyn lisäksi samassa kauppasopimuksessa on sinulle soveltuva peitto sekä sängyn petauspatjan suoja, jotka kuuluvat olennaisena osana hyvään ja oikeanlaiseen nukkumiseen.

  • Voimassa vain myymälöistä ostetuissa sängyissä.

 

Mahdollinen takuunalainen vaihto sängylle tai patjalle voidaan tehdä 90 nukutun yön jälkeen. Takuun aikana vaihdetaan Unigold runko-, moottori- ja jenkkisänkyyn patjakasetti joko pehmeämmäksi tai napakammaksi. Poikkeuksena on Unigold ILO-runkosänky, jossa vaihdetaan sängyn runko. Petauspatjat ja sängyn jalat eivät kuulu vaihtotakuun piiriin. Mahdollisista vaihtotakuun liittyvistä kuljetuskustannuksista vastaa asiakas. Vaihtotakuu aika alkaa siitä päivästä, kun sänky, tyyny, peitto ja petauspatjan suoja on toimitettu asiakkaalle.