Palauttaminen

Voit palauttaa verkkokaupastamme isku.fi ostetut tuotteet 30 päivän kuluessa vastaanottamisesta. Jos kyseessä on reklamaatio, täytä reklamaatiolomake

Palautusohjeet

  1. Täytä palautuslomake ja odota, että asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä. Lähetämme sinulle palautusohjeet. Tuotteet voit palauttaa vasta, kun saat asiakaspalvelustamme vastauksen palautusilmoitukseesi.

    AVAA JA TÄYTÄ VERKKOKAUPAN PALAUTUSLOMAKE


  2. Huomioithan, että hygienia- ja intiimituotteilla palautusoikeus on voimassa vain jos paketti on avaamaton. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi sängyt, peitot, tyynyt ja sijauspatjat. Lähetäthän kuvan avaamattomasta tuotepakkauksesta, kun olet tekemässä palautusta.

  3. Isommille tuotteille järjestämme kuljetuksen palautuksen yhteydessä, mutta pienempien tuotteiden palautus onnistuu Postin toimipisteissä, johon tarvittavat osoitetiedot saat ISKUn asiakaspalvelulta.

  4. ISKU vastaa sohvien ja lepotuolien palautuskustannuksista. Muiden tuotteiden palautuskustannuksista vastaat itse: Pienempien tuotteiden postipaketin palautus on 9,90 € ja isompien tuotteiden rahdilla alkaen 80 €. ISKU vähentää palautuskustannukset palautettavasta kauppasummasta. Itse palautettuna myymälään palautus on maksuton.