Unigoldin uutuus: Julia

Saammeko esitellä: Julia -sängyt!

ISKUn oma Unigold on tuonut Suomessa valmistettuja uutuuksia ja ne kantavat nimeä Julia. Nämä Julia -jenkkisängyt ovat kaunottaria niin sisältä kuin ulkoa ja nyt sinä pääset tutustumaan niihin tässä artikkelissa!

 • Valmistus

  Julia -sängyt on valmistettu Suomessa kuten muutkin Unigoldin sänkymallit. Unigold-merkkiä löydät ainoastaan ISKUsta. Unigoldin perusajatus on se, että suomalainen laatu ja sopiva hinta kohtaavat.

 • Värimaailma

  Julia-sänkyjen beige sisustuskangas tuo valoisuutta makuuhuoneeseesi. Voit myös valita sänkyyn kauniin ja tyylikkään sängynpäädyn. Sängynpääty on visuaalisesti näyttävä, mutta se auttaa myös tyynyjä pysymään paremmin paikallaan.

 • Kokovaihtoehdot

  Julia -jenkkisänkyä voit valita 160 cm leveydellä sekä 180 cm leveydellä riippuen makuuhuoneesi koosta. Mukana saat tyylikkäät tammijalat, jotka sointuvat täydellisesti beigeen verhoiluun. Sängyssä on jämäkkä SolidBase -alarunko.

 • Patjan säädeltävyys

  Sängyt sisältävät ympärikäännettävän Duo-patjan, joka mahdollistaa patjan pintapehmeyden säädeltävyyden vielä kotonakin! Duo-patjan vaaleanpunainen puoli on jämäkämpi ja valkoinen puoli pehmeämpi. Sängyssä on hyvin vartaloa myötäilevä 5-vyöhykkeinen pussijousitus ja sängyn voi valita kolmella eri jousijäykkyydellä. Parisängyn eri puolille voit valita eri kovuuden.