Saaristolaistunnelmaa Krista Kososen mökillä

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa yhteistyöstämme näyttelijä Krista Kososen kanssa. Krista on Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä ja pääsimme auttamaan hänen saaristossa sijaitsevan mökkinsä sisustamisessa. Halusimme kuulla Kristan kokemuksista, mitä hän ajattelee ISKUn tuotteista sekä yhteistyöstä kanssamme.

Täydellisen tunnelman metsästys

Kristan valitessa yhteistyökumppania hänen valintaansa vaikutti ISKUn maine, sillä se koetaan luotettavana ja se on kotimainen. Hänelle nämä ovat mielikuvia, joihin hän voi luottaa ja jotka kertovat laadusta. Kuitenkin syy numero yksi valita ISKU oli kotimaisuus.

Sohvan ja nojatuolin metsästys ei ollut vaikeaa, sillä hän löysi heti sen, mitä hän halusi - täydellisen vaihtoehdon. Kristalle tarjottiin paljon vaihtoehtoja ja apua, mutta kun hän näki tämän värin, sitä oli vaikea unohtaa - upea tummansinisen ja vihreän välimaasto, tumma turkoosi. Hän mietti, että kotiin valitessa hän ei ehkä uskaltaisi valita niin värikästä, mutta saaristoon se sopi täydellisesti. Krista ihastui myös kankaaseen, joka ei ollut täysin yksivärinen vaan sisälsi mustia lankoja. Vaikka hän sai paljon apua valintaan, hänen mielipiteensä ei muuttunut, sillä hän oli rakastunut valitsemaansa kankaaseen.

Vastuullisuus ja valinnan vapaus

Krista kertoi, että on tykännyt todella paljon ISKUn tuotteista ja ne sopivat erinomaisesti saaristomaiseen ympäristöön metsän keskellä. Koko perhe nauttii näistä huonekaluista, jopa heidän labradorinnoutajansa Hilma, vaikka hän ei saisi olla niiden päällä. Onneksi näissä huonekaluissa ei näy mustia koirankarvoja kankaan värimaailman ja vaihtelevuuden vuoksi.

Krista oli yllättynyt ISKUn vastuullisuusteoista kuullessaan niistä ja ne kuulostavat hänestä mahtavilta. Hänelle kuluttajana nämä asiat merkitsevät paljon, sillä näin hänellä on valinnanvaraa ja mahdollisuuksia. Kun kerroimme, että esimerkiksi nahkasohviemme ylijäämänahat menevät yhteistyökumppanimme Lovian nahkalaukkuja varten niin hän piti tätä fantastisena vastuunkantona. Hän ei tiennyt näistä asioista aiemmin, mutta ne vaikuttavat hänen valintoihinsa ja mielikuvaansa ISKUsta.