Olemisen asiantuntija

Viihtyisä arki toimii ja on mukavaa. Varsinkin, kun välillä voi pistää pötkölleen ja vain olla. Juuri sellaista hyvää olemista haluamme olla mukana tekemässä. Siksi suunnittelemme, valmistamme ja myymme huonekaluja sekä tarjoamme suunnittelu- ja kierrätyspalveluja kaikenlaisiin oloihin. ISKU Koti -tuotteet ovat designajattelun ja käsityön taidonnäytteitä: sinulle suunniteltua mukavuutta, joka kestää tämän ja seuraavankin vuosikymmenen.

Puuttuuko kotoasi löhöilylinnake?

Ei hätää! Etsitään sinulle sopivin vaihtoehto laajasta sohvavalikoimasta, joista löydät erilaisiin tarpeisiin sopivan kankaan, mallin ja värin. Tiesitkö, että lemmikki- ja lapsitaloudet ovat hyötyneet todella paljon kankaasta, josta lika lähtee täysin vain pyyhkimällä vedellä?

Ole mukavuusalueella

Elämä ja arki vie riittävästi meitä epämukavuusalueelle. Meidän tehtävä on viedä sinut mukavuusalueelle, jossa voit vaan olla eikä suorittaa mitään. Koti on paikka missä haluamme sinun rentoutuvan ja siksi me olemme pyhittäneet lähes 100 vuotta tehdäksemme sinulle täydellisen mukavuusalueen kotiisi.

Rankka päivä loppuu kotisohvalla

Me ymmärrämme miltä rankka päivä tuntuu, mutta myös sen, kuinka ihanaa on pistää pötkölleen rankan päivän päätteeksi. Tarkoituksemme on huolehtia puolestasi kaikki, jotta sinulle jää vain oleminen.

Mukavan nukuttavaa

Tiesitkö, että usealla ihmisellä uniongelmat johtuvat vääränlaisesta sängystä, patjasta, peitosta tai tyynystä? Jos niskasi on kipeä aamulla, niin silloin oikeanlaisen tyynyn katsominen sinulle on paikallaan. Jos taas heräilee öisin muuttamaan asentoaan paljon, niin silloin sängyn- tai patjan oikeanlaiseksi varmistaminen on hyvä ratkaisu. Jos taas yöllä on aina liian kylmä tai kuuma, silloin suosittelemme tarkastamaan peittosi sopivuuden juuri sinulle.