Second Chance – Toinen mahdollisuus sinulle ja sohvallesi!

Jokainen koti kantaa mukanaan paljon tarinoita ja muistoja ja huonekalut ovat niiden todistajia. Ajan tai elämänmuutosten myötä tarpeet saattavat muuttua. Haluamme tarjota sekä sinulle että sohvallesi uuden mahdollisuuden!

ISKUn Second Chance -palvelun ytimessä on ajatus siitä, että jokaisella huonekalulla on mahdollisuus aloittaa uusi tarina. Huolehdimme enintään viisi vuotta vanhalle ISKUn sohvallesi uuden kodin ja saat hankkia uuden ISKUn Lahdessa valmistaman sohvan viiden vuoden kuluessa ostopäivästä erityisellä -40 % edulla.

Palvelu ei ole vain huonekalujen vaihtamista, se on tarinoiden vaihtamista. Se on mahdollisuus luoda uusia muistoja, tehdä kestäviä valintoja ja samalla nauttia laadukkaasta designista. Kun annamme huonekaluille ja itsellemme toisen mahdollisuuden, luomme ympäristön, jossa kestävä kulutus ja yhteisöllisyys käyvät käsi kädessä.

Tervetuloa Second Chance -palvelun pariin, missä jokainen ISKUn Lahdessa valmistettu sohva saa uuden mahdollisuuden, ja jokainen koti saa uusia tarinoita kerrottavakseen.

ISKUn valmistamia sohvia ovat: Babe, Casa, Curve, Free, Inkoo, Lilly, Maestro, Monkey, Nella ja Time -sohvat ja niiden kaikki erilaiset kokoonpanot.

Tutustu ISKUn sohviin